Det bliver mere og mere populært blandt danskerne at investere i aktier på forskellige aktieplatforme. Det kan dog være svært at finde lige præcis den aktieplatform, der passer perfekt til dig og dine aktieinvesteringer. Der findes mange forskellige aktieplatforme – herunder eksempelvis Etoro, Capital.com og Saxo. Det er op til dig at vælge den aktieplatform, der passer perfekt til dig. Læs med herunder og få et overblik over, hvilke aktieplatforme, der er de absolut bedste på markedet.

Aktieplatformen Etoro

Ifølge både eksperter, anmeldere og forbrugere er aktieplatformen Etoro en af de absolut bedste aktieplatforme på markedet. Er du ny i aktiemarkedet, og skal du sælge og købe aktier, er Etoro et godt startsted. Aktieplatformen Etoro tilbyder dig nemlig gratis oprettelse, og kurtage til blot 0 kroner, når du køber aktier på platformen. Hos Etoro kan du handle med de klassiske aktier, men du kan også handle med valuta, råvare, kryptovaluta samt andre indekser. Derudover kan du dele dine erfaringer med aktiehandel samt modtage råd fra andre brugere på aktieplatformen. Det er bare med at oprette en profil på Etoro allerede i dag.


Aktieplatformen Freedom24

Aktieplatformen Freedom24 er en af de aktieplatforme med den mest unikke og spændende historie. Freedom24 er grundlagt under Freedom Holdning Corporation, der er et børsnoteret selskab på NASDAQ. Freedom24 arbejder i mange forskellige lande, og du kan uden tvivl finde deres aktieplatform i dit land. Noget af det, der gør platformen helt unik, er den lette oprettelse – eller nærmere mangel heraf. I modsætning til mange andre aktieplatforme, behøver du hos Freedom24 ikke at oprette dig for at købe og investere i aktier. Her kan du blot nøjes med at lægge dine investeringer i en kurv, herefter kan du betale og indgå en handel. Freedom24 forsøger altid at ramme de helt rette investeringer til dig!