Det er ikke det letteste i verden at finde en god andelsbolig i København. Det ved en hver, der har prøvet. Der er så meget run på over hele byen, at det kan være svært at finde snart sagt hvilken som helst bolig. Det er et must at være skrevet op på venteliste, hvis man ønsker sig en andelsbolig i København. Det er muligt at ventetiden ser lidt lang ud, men der kan ske ting og sager, som kan få det til at gå hurtigt. Man skal ikke miste modet i hvert fald.  

Hvis du er interesseret i en lækker andelsbolig på Østerbro, så læs mere her. Foreningens ejendom ligger ikke langt fra Fælledparken eller Østerbrogade. Der er med andre ord både basis for indkøb og shopping, samt friluftsoplevelser i Fælledparken. Sankt Kjelds Gade er en dejlig fredelig gade, som ligger tæt på alting. Og foreningen er sund og god, med et dejligt fællesskab blandt andelshaverne. 

Nye oaser i de gamle baggårde 

I Danmarks hovedstad har der i de seneste årtier været rivende udvikling i miljøerne i de gamle baggårde. Her, hvor der ellers var så trist for bare 50-100 år siden, findes der nu oaser med blomster og træer og gode lejefaciliteter. Ja, faktisk kan man sagtens have et drivhus i baggården, hvis der ellers er sol nok og plads. Det er ideelt for beboerne at kunne dyrke deres egne tomater og agurker. 

Danmarks kongeby 

København er byen, hvor Hendes Majestæt Dronningen bor. Danmarks hovedstad. Det er en af Europas skønneste byer. Her er alt hvad man kan ønske sig af shopping-muligheder og kulturelle tilbud. Her er fantastiske spisesteder og gode biografer. København er en by, der har det hele og lidt til. De forskellige brokvarterer byder på hver deres forskellige personlige udtryk. Og selv om der er meget at vælge i mellem, så er der ikke langt til noget af det.