Mens vi her i Danmark hygger os i julen med at være sammen med familien, enten til julefrokost eller blot hjemlig hygge og afslapning efter en tid med travlhed, er det imidlertid ikke sådan i alle lande. I England er det således en tradition, at man juledag tager ud for at se fodbold. 

Det kan man synes, er en mærkelig tradition, som intet har med jul at gøre, og sådan er traditioner så forskellige rundt omkring i verden. Nogle ting går dog igen, herunder gaver, god mad og samvær med familien. 

Du kan også se sport i julen 

Hvis du, når kalenderen viser 25. december, har fået nok af pakkeleg, julesalmer og klejner, kan det også her i landet være en mulighed at slappe af med sport. Du kan vælge at tage en tur på golfbanen og selv gå en runde, eller du kan tjekke de seneste golfnyheder på nettet.  

Er du mere til fodbold, så fortvivl ikke, for da er der mulighed for at se livescore og således følge fodboldresultaterne mens kampene spilles. På de mange streamingtjenester, kan du se alt, hvad hjertet begærer af forskellige sportsgrene, så her er der altså rig mulighed for at dyrke sin passion for sport og få en pause fra julerierne. 

Slap af med en julefilm 

Holder du derimod meget af julen og kan måske slet ikke få nok, kan du vælge at slappe af med en dejlig julefilm. Her går man ikke galt i byen med Love Actually eller klassikeren Fars fede juleferie, som bliver ved med at være lige sjov, år ud og år ind. 

Selvom den megen underholdning i julen kan friste, kan det dog være værd at huske på, at det kun er jul én gang om året, og at man skal huske at nyde denne særlige tid sammen med dem, man holder af.