Når man arbejder digitalt, tilbringer man ofte mange timer foran en skærm. Og selvom man ikke bliver fysisk udmattet, kan det godt være hårdt for kroppen. Derfor kan det være en stor hjælp at have nogle redskaber, tips og tricks til afslapning efter arbejdet ved computeren. Læs med og få dem her! 

De fleste danskere har i dag en hverdag, der meget af tiden foregår foran computeren. Det medfører mange fysiske smerter, spændinger og sommetider endda skader. Derfor er det vigtigt at have nogle gode råd ved hånden til, hvordan man undgår det. 

Det behøver ikke at være dyrt at få massage 

Er du også træt i ryg, nakke og skuldre af alt det digitale arbejde? Men tænker du, at det er lige dyrt nok at investere i jævnlige massager? En massagepistol kan være løsningen – og ifølge vores undersøgelser, er denne massagepistol bedst i test

En massagepistol er nem at bruge, og du kan skifte hovedet ud, alt efter hvilken type af massage, du trænger til. De gode massagepistoler har også mange forskellige styrkegrader og hastigheder, så massagen kan indstilles præcist efter dit behov. Det er en sand luksus – og for mange også en nødvendighed – at have en massagepistol derhjemme. 

Leder du efter en massagepistol, kan det godt betale sig at vælge én, som er bedst i test. Det er en god garanti for, at produktet har en vis kvalitet. Derudover kan du også kigge efter følgende ting: 

Motion er godt, men det behøver ikke at være hårdt 

Det virker måske paradoksalt, at en artikel, der handler om afslapning har et afsnit om motion. Men sandheden er, at din krop har brug for bevægelse for også at blive virkelig afslappet. Det er ikke nogen naturlig træthed, man føler, efter en lang dag foran skærmen. Snarere er man blevet bombet i hovedet af at koncentrere sig – og i kroppen af at sidde ned en hel dag. 

Motion kan altså virkelig anbefales, og den gode nyhed er, at det ikke behøver at være hårdt. Hvis du ikke er til de store maskiner i fitnesscenteret, kan du overveje yoga eller pilates. Her får du strukket muskler og led ud, og det er uvurderlig godt for din computer-krop. Efter træning kan du benytte din massagepistol og få en dejlig, afspændende massage. 

Afslapning gør dig skarpere på arbejdet 

Når du får slappet godt af, bliver dit hoved også skarpere på arbejde. Det kan være helt nødvendigt, hvis du arbejder med ting, der kræver hjernemuskler. Digitale løsninger kræver ofte en strategisk sans, og sådan én er mest skærpet, hvis man har energi og overskud. Derfor er der altså mange gode grunde til at få slappet grundigt og dybt af, når du har fri.