Køb af et lammeskind: Hvilket skal du vælge?

Når du skal købe et lammeskind, er det vigtigt at vælge det rigtige. Der findes mange forskellige typer af lammeskind på markedet, og de har alle deres eget unikke udseende og egenskaber. I dette blogindlæg tager vi et kig på de forskellige typer af lammeskind, der findes, og diskuterer deres fordele og ulemper. Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken type lammeskind der er den rigtige for dig!

Typer af lammeskind, der findes på markedet
Får findes i alle dele af verden, og deres skind har i århundreder været brugt til at fremstille varmt tøj af. De typer lammeskind, du kan finde i dag, varierer alt efter, hvor i verden de kommer fra. Almindelige typer er bl.a. newzealandske, tibetanske og islandske fåreskind. Hver type har sit eget udseende med forskelle i hårlængde, farve, blødhed og tykkelse.

Lammeskind fra New Zealand
New Zealands lammeskind stammer fra merino-fåret, som er en fårerace, der oprindeligt stammer fra Spanien. Ulden fra disse får er værdsat for sin blødhed og varme. New Zealands lammeskindstæpper er nogle af de mest luksuriøse på markedet. De har et langt, krøllet skind med en tyk underuld. Håret er normalt hvidt eller lysebrunt, men kan også være sort eller gråt. Disse tæpper er meget bløde og hyggelige, hvilket gør dem perfekte til at hygge sig med på kolde vinteraftener!

Tibetanske lammeskind
Tibetanske lammeskind kommer fra den tibetanske højslette i Centralasien. Ulden fra disse får er grov og mindre værdsat for sin blødhed i forhold til andre typer uld. Tibetanske lammeskind er normalt meget store og har et kort, krøllet skind med en underuld, der er finere end New Zealands lammeskindstæpper. Håret er normalt sort eller gråt, men kan også være hvidt eller lysebrunt.

 

 

 

This entry was posted in annonce. Bookmark the permalink.